A felkockázott húst,kevergetés mellett körbepirítjuk.
Közben a paradicsomot,a paprikát és vöröshagymát is felkockázzuk.
A megpirult húsra ráöntjük a felaprított vöröshagymát. Ezzel elkeverjük.
Pár perc múlva ráöntjük a felkockázott paprikát,majd az őrölt paprikát és a sót,amivel jól összekeverjük.
Felöntjük fehérborral és közepes lángon főzzük.
Öt perc múlva hozzáadjuk a paradicsomot és a szintén kis kockákra vágott zellert.
Fedő alatt főzzük.
10 perc múlva belekeverjük az őrölt borsot és az őrölt köményt.
Addig főzzük,amíg félig puha nem lesz,ez körülbelül másfél óra, Ekkor hozzáadjuk a meghámozott felkockázott burgonyát és apróra darabolt kelkáposztát is.Keverés nélkül lefedjük és hagyjuk főni. 10 perc főlés után hozzáöntjük a maradék bort és összekeverjük. Addig főzzük,amíg a burgonya is megpuhul.
Kenyérrel tálaljuk.